WMHC nieuwsbrief het krantje
Onderwerpen nieuwsbrief nr 76
van het bestuur uitwisseling kingston grammar school oktober 2016 het zaalhockey nadert! jong wageningen water maakt het compleet! van de kledingcommissie winners - 10 procent korting van de commissie sportiviteit en respect van de redactie van de ledenadministratie


water maakt het compleet!
En zo is het maar net. Wat leuk om iedere week de vorderingen te zien van ons mooie nieuwe waterveld.Het is bijna zo ver en dan kunnen teams er op gaan trainen en worden er straks ook wedstrijden op gespeeld.

Maar we willen nog zoveel meer met ons hockeypark en daar is nog wel wat geld voor nodig.Op dit moment staat te teller eigen bijdrage op ruim 104.000 euro. Het merendeel van dit geld gaat uiteraard naar het veld.

Er is een hele mooie schets gemaakt van hoe wij graag zouden willen dat het deel rondom het clubhuis er uit komt te zien. Een mooie staantribune, ruimte om de fietsen te stallen, een oefenveldje en meer groen rondom het terras. Het terras kan ook wel een opknapbeurt gebruiken. Nu moet je goed opletten waar je loopt op sommige plekken omdat de tegels los of niet goed meer liggen.

We hopen op korte termijn de actie koop een vierkante meter weer op te kunnen pakken. Er komt een digitaal veld online waarop mensen virtueel een m2 kunnen kopen ter waarde van €25,00. Liefst natuurlijk meer m2. Je kunt dit als individu doen maar ook met je team. Voor de zomervakantie zijn er al m2 verkocht, deze zijn al ingekleurd en je kunt lezen wie deze gekocht heeft.

Maar sponsoring en obligatieverkoop behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden, graag zelfs! Hiervoor verwijzen we je naar onze sponsorcommissie of voorzitter Niek Jan Bink.

Dus nog even de schouders er onder met elkaar! Het veld ligt er straks maar wanneer we die prachtige schets van het park werkelijkheid kunnen maken, dan zou dit wel heel mooi zijn.

De waterveldcommissie