WMHC nieuwsbrief het krantje
Onderwerpen nieuwsbrief nr 76
van het bestuur uitwisseling kingston grammar school oktober 2016 het zaalhockey nadert! jong wageningen water maakt het compleet! van de kledingcommissie winners - 10 procent korting van de commissie sportiviteit en respect van de redactie van de ledenadministratie


jong wageningen
Voor het 3de seizoen op rij gaan we binnenkort weer beginnen met Jong Wageningen bij de meidenlijn.Een talentvol team samengesteld uit jeugdige speelsters uit dames 2 (dit seizoen een wel heel jong team), MA1, MB1 en MC1.

Naast hun reguliere teamtrainingen, trainen zij ook nog 1x per week met elkaar onder leiding van Arnoud Boersma. We proberen 4 a 5 keer per jaar een oefenwedstrijd te spelen tegen dames teams uitkomend in de eerste klasse.

Vorig jaar moesten we het steeds hogerop zoeken in de eerste klasse omdat de meiden zeer overtuigend steeds als winnaar van het veld kwamen. Nu beginnen we woensdag 28 september met een oefenwedstrijd tegen Beuningen dames 1.

Thuis spelen zullen we niet zo vaak doen vanwege de bezetting van de velden maar mocht dit wel het geval zijn, dan zal ik het laten weten want het is zeker leuk om naar te kijken!

Nicolette Boekhorst
teammanager Jong Wageningen