WMHC nieuwsbrief het krantje
Onderwerpen nieuwsbrief nr 76
van het bestuur uitwisseling kingston grammar school oktober 2016 het zaalhockey nadert! jong wageningen water maakt het compleet! van de kledingcommissie winners - 10 procent korting van de commissie sportiviteit en respect van de redactie van de ledenadministratie


het zaalhockey nadert!
Aanmelding zaalhockey junioren en E-jeugd gesloten op 2 september 2016  

De aanmelding voor het zaalhockey is inmiddels gesloten voor de junioren en E-jeugd. Na 2 september is het niet meer mogelijk om je digitaal aan te melden. Aanmelden kan nog wel via een mail met je naam en team aan zaalhockey@wmhc.nl. Je wordt dan genoteerd als een “te laat”-aanmelding. Dit betekent, dat je geplaatst kunt worden als er genoeg ruimte is in de teams. Is dit niet het geval, dan kun je dan helaas niet (meer) meedoen aan het zaalhockey.

Senioren
De senioren worden zijn benaderd door hun aanvoerder met de vraag of ze willen gaan zaalhockeyen. Op basis van deze inventarisatie wordt de opgave van het aantal teams aan de bond gedaan. Maar let op!: dit jaar moeten ook de senioren zich persoonlijk digitaal aanmelden. Alle senioren hebben hierover een mail gehad. Als je je hebt aangemeld bij je aanvoerder, ben je dus nog niet definitief aangemeld en moet je dat zelf digitaal bevestigen!
De aanmelding voor de senioren sluit vrijdag 7 oktober 2015.

Jongste jeugd F-teams
Voor de jongste jeugd F-tallen betekent aanmelding, dat er wordt opgegeven voor het trainen in de zaal in de winterperiode. In principe gebeurt dit in dezelfde teams als op het veld (mits voldoende aanmeldingen, anders worden teams samengevoegd). Er wordt 1x per week getraind. Houd er rekening mee dat de trainingsdag en -tijd kan afwijken van de veldtraining. Het kan zijn dat er nog wordt deelgenomen aan een zaaltoernooi, de kosten hiervan worden apart in rekening gebracht.
De aanmelding voor de F-teams sluit vrijdag 14 oktober 2015.