WMHC nieuwsbrief het krantje
Onderwerpen nieuwsbrief nr 76
van het bestuur uitwisseling kingston grammar school oktober 2016 het zaalhockey nadert! jong wageningen water maakt het compleet! van de kledingcommissie winners - 10 procent korting van de commissie sportiviteit en respect van de redactie van de ledenadministratie


uitwisseling kingston grammar school oktober 2016
Begin september betekent de start van het nieuwe seizoen. Dat betekent dus ook dat de uitwisseling met de Kingston Grammar School er aan komt in oktober.
We vertrekken maandag 17 oktober en komen terug zaterdag 22 oktober.
Zoals gebruikelijk gaan mee: Jongens C1 en Jongens C2. Bij de meisjes staan de gastdames van afgelopen Pasen op de lijst, behalve degenen die al mee geweest zijn. Dit houdt in dat er een plaatsen vrij zijn voor 3 meisjes.

De begeleiding zal iets anders zijn dan afgelopen jaren. We gaan nu met 7 mini-bussen dus twee chauffeurs extra. Dit zijn Michiel Franck en John Douglas. Helaas kan één van de oude vertrouwde coaches, Freek Henderson, niet mee. En dat is wel héél erg jammer.

Freek, wij gaan je missen, niet alleen als begeleider, scheidsrechter, chauffeur, maar ook als ‘Londonwijzer’. Jij bent degene die altijd voorop loopt in ‘The City’. ‘Baanbrekend werk doen’ voor de grote groep die achter je loopt. Dank voor al je jaren dat je vakantie hebt opgenomen om een werkweek met de WMHC-jeugd op te trekken, meer dan 15 jaar!!!! Héél veel DANK!!!!

Vragen??? Bel 0317 620174

De Engeland-organisatie,
Kirsten de Water, Charissa de Water, Derk van Walsem, Harmen Rosing, John, Michiel, nog één die gevraagd is en Ina van Lunteren.