WMHC nieuwsbrief het krantje
Onderwerpen nieuwsbrief nr 7
"het beleidsplan 2008 - 2012 is bijna klaar........" senioren elftal commissie jongste jeugd commissie sponsoring: de slagroom op de taart? dringend gezocht: 5 barcoaches scheidsrechterscommissie keep your eyes open! cocktail-toernooi informatie over wedstrijden mutaties (per 20 april 2008)


cocktail-toernooi
Senioren mix toernooi: Op 8 juni organiseert de Wageningse Mixed Hockeyclub een senioren mix toernooi ter afsluiting van het hockey seizoen. Alle senioren (dus ook de veteranen en trimmers), coaches en begeleiders en alle ouders van junioren zijn bijzonder welkom om mee te doen.Het toernooi start om 14.00 uur. Alle deelnemers worden gemixed en de verschillende cocktail teams spelen een aantal korte wedstrijdjes tegen elkaar.

BBQ:Rond een uur of 5 zijn de wedstrijden afgelopen en vind de feestelijke prijsuitreiking plaats. Daarna zorgen we voor een volledig verzorgde barbeque en maken we er een feestje van.

EK: Ook aan de voetballiefhebbers is gedacht...

Kosten: de luttele kosten van dit spektakel zijn 15 euro incl. BBQ en cocktail.

Inschrijven: doe je door een email te sturen naar toernooien@wmhc.nl. Geef je naam, leeftijd, of je meedoet aan toernooi en BBQ of alleen toernooi en team (of ouder van) op. Betalen kun je bij aanvang van het toernooi of (en dat is nog beter) via de aanvoerder van je team.

We hopen jullie allemaal te zien op 8 juni. Er zijn voldoende, maar wel een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk, dus wees er snel bij. Speel en feest met ons mee!

Namens de Cocktail-Toernooi organisatie
Glenn van der Burg
Olaf de Jager
Stijn Effting
Bert ter Beek
Bert Bos