WMHC nieuwsbrief het krantje
Onderwerpen nieuwsbrief nr 7
"het beleidsplan 2008 - 2012 is bijna klaar........" senioren elftal commissie jongste jeugd commissie sponsoring: de slagroom op de taart? dringend gezocht: 5 barcoaches scheidsrechterscommissie keep your eyes open! cocktail-toernooi informatie over wedstrijden mutaties (per 20 april 2008)


jongste jeugd commissie
Slottoernooi op 14 juni: Het einde van het seizoen nadert en er wordt nog een wedstrijd gespeeld en dan spelen we alweer het slottoernooi. Wie en waar je team naar toe gaat vind je in de onderstaande tabel. Inmiddels hebben de coaches een bevestiging gehad. Via de coaches horen jullie waar jullie naar toe gaan en hoe laat je wordt verwacht. Een schema staat al op de website. In tegenstelling tot een eerder schema gaan JE6 en JE4 naar Apeldoorn ipv. Arnhem.

Op 7 juni Disneytoernooi voor de beginners van 8.45 uur tot 10.15 uur: Albert Aalbers is er met zijn team weer in geslaagd een Disneytoernooi te organiseren voor de jongste a.s. zaterdag 7 juni. Alle beginners van de zaterdagochtend groep spelen onderling wedstrijdjes van 4 tegen 4 spelers. Kijk goed in welk Disney-team je bent ingedeeld: de teams staan op de website. Er zijn ouders opgesteld om de teams te coachen, dat staat op de affiches in het clubhuis.De wedstrijdjes duren ongeveer 15 minuten. Daarna heb je een paar minuten om je weer opnieuw op te stellen of om even uit te rusten. Jullie trainers zijn de spelleiders. Na afloop is er limonade in het clubhuis.

Nieuwe teamindelingen: een spannende periode breekt weer aan. Voor het nieuwe seizoen wordt al druk geschakeld wie in welk team komt. Binnen de jongste jeugd proberen we verschuivingen te beperken maar in een aantal gevallen ontkomen we er niet aan. Denk alleen al aan de wisseling van 6 naar 8 tallen. Daarnaast is het voor de ontwikkeling van de kinderen soms goed om in een nieuw team te komen. Inmiddels wordt met alle coaches gesproken en worden de ideŽen van de Jongste Jeugd besproken. Vanaf 9 juni vinden jullie de nieuwe teams op Lisa. Van tevoren zullen we ze via de coaches bekend maken.

Trainingen in een ander jasje: jullie hebben het al gemerkt. De dinsdagtrainingen worden aan het eind van het seizoen anders ingericht. Met circuittraining kan optimaler getraind worden en krijgen we een goed inzicht in de individuele ontwikkelingen van de kinderen. Meer info staat op onze website. De laatste training voor dit seizoen wordt gehouden a.s.vrijdag 6 juni.

Verschuivingen binnen de Jongste Jeugd commissie: vreemd om je eigen vertrek aan te geven maar wanneer de ALV het accordeert neem ik graag de functie van Penningmeester van de club op me. Henny de Nijs zal zich blijven richten op de website maar niet meer als wedstrijdsecretaris actief zijn. Tot mijn vreugde hebben we Lisette de Fouw bereidt gevonden om de voorzittershamer van de Jongste Jeugd over te nemen.
Wie gelukkig ook blijven zijn Albert Aalbers (beginners op zaterdag) Eva Leemans (F-lijn) en Margot de Vries (E-lijn meisjes). Anika van Gooswilligen heeft aangegeven in het nieuwe seizoen de D-lijn te willen begeleiden.

Hulp kunnen we echter nog zeker gebruiken. Voor de wedstrijdtafel op zaterdagochtend en voor het uitzettten van de velden zijn nog enthousiaste mensen nodig. Complex is het werk niet en met veel handen is het een zeer overzichtelijke tijdsbesteding. Interesse? Mail naar jongstejeugd@wmhc.nl of spreek ons aan.

Rest me jullie te bedanken voor het vertrouwen en de prettige contacten. Graag zet ik ze voort, maar dan in andere rol. Ik wens jullie nog prettige wedstrijden en het JJC-team veel succes. En daar heb ik alle vertrouwen in.

Namens de Jongste Jeugd Commissie,
Hans de Nijs .