WMHC nieuwsbrief het krantje
Onderwerpen nieuwsbrief nr 7
"het beleidsplan 2008 - 2012 is bijna klaar........" senioren elftal commissie jongste jeugd commissie sponsoring: de slagroom op de taart? dringend gezocht: 5 barcoaches scheidsrechterscommissie keep your eyes open! cocktail-toernooi informatie over wedstrijden mutaties (per 20 april 2008)


senioren elftal commissie
Afgelopen seizoen
De laatste wedstrijden zijn gespeeld, het seizoen is afgelopen en er zijn bij de senioren mooie, maar helaas ook minder goede resultaten geboekt.
H1 en D1 zijn helaas gedegradeerd, maar de rest van de senioren teams hebben zich staande weten te houden in hun klasse of zijn zelfs bijna gepromoveerd.

Heren 2 is als 9e geŽindigd in de reserve hoofdklasse en Heren 3 staat nu 8e in de reserve 2e klasse. Zij kunnen nog een plaatsje stijgen, want ze moeten nog een wedstrijd inhalen. Heren 4 heeft een goed seizoen gedraaid, want ze zijn 2e geworden in de reserve 2e klasse en hebben veel wedstrijden met grote cijfers gewonnen, met als grootste uitschieter een 18-0(!) overwinning op EHV. Tot slot is Heren 5 als 7e geŽindigd in de reserve 3e klasse.

De damesteams hebben een zwaar seizoen achter de rug. Zowel Dames 2 als Dames 3 hebben hard gevochten om niet laatste in de competitie te worden en dit is gelukt! Dames 2 is als 10e geŽindigd in de reserve hoofdklasse en Dames 3 als 7e in de reserve 1e klasse.

Nieuwe klasse-indeling komend seizoen Komend jaar gaat er het ťťn en ander veranderen bij de klasse-indelingen van de teams. Deze nieuwe klasse-indeling gaat zowel bij de heren als dames van start en ook bij de veteranen en veterinnen gaan het een en ander veranderen. Hieronder een korte samenvatting en mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact op met iemand van de SEC (SEC@wmhc.nl).

Voor de reserve hoofdklasses verandert er niet veel, maar voor de klasses daaronder wel. Zo zullen de overgangs-, 1e, 2e, 3e en zelfs 4e klasse maar met 8 teams in een poule spelen. Dit houdt in dat je elke tegenstander 3 keer treft en dus 21 wedstrijden speelt. Tot heden bestond een poule uit 12 teams en werden er dus 22 wedstrijden per seizoen gespeeld. Omdat dit aantal niet altijd werd gehaald en er dan met 11 of zelfs 10 teams per poule werd gespeeld, denkt de bond met deze nieuwe poule-indeling te kunnen voorkomen dat teams minder wedstrijden spelen.

Deze nieuwe indeling heeft echter wel grote gevolgen voor de klasse waar de senioren teams volgend jaar in spelen. Schrik dus niet als je team volgend jaar een klasse lager speelt, want dit betekent niet dat het niveau ook lager is.