WMHC nieuwsbrief het krantje
Onderwerpen nieuwsbrief nr 57
van het bestuur wie maakt het clubgevoel? winners - 10 procent korting van de senioren elftalcommissie van de jeugdcommissie van de jongste jeugdcommissie weetjes motiveren het clubgevoel van de redactie van de ledenadministratie


van de senioren elftalcommissie
Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en ook dit jaar heeft de SEC een flinke kluif gehad aan het indelen van de teams. Alhoewel er nog de laatste hand wordt gelegd aan de laatste indelingen, zijn de teams in grote lijnen compleet.

Qua heren en dames veteranen was het ook dit seizoen weer redelijk makkelijk indelen, aangezien hier altijd weinig mutaties zijn. Er zullen komend seizoen 5 veteranen herenteams en 3 veteranen damesteams uitkomen voor de club.

Hoewel er een geheel nieuw damesteam bij is gekomen (D4, bestaande uit leden van Ceres) zijn er van de eerdere D3, D4 en D5 twee teams gevormd, en gaan we het nieuwe seizoen in met wederom 5 damesteams. Bij de herenteams hebben we op de valreep nog een nieuw herenteam kunnen vormen, en we zullen dit jaar dus met een extra herenteam competitie spelen (5 herenteams totaal).

Bovenstaande is deels te danken aan de studentencontacten (Tessa Spek, Laura Hettinga en Karlijn van der Linden) die zich met hulp van andere leden tijdens de sportmarkt hebben ingezet om nieuwe studentenleden te werven. Naast dat we hierdoor dus een extra herenteam hebben kunnen vormen, heeft het ook veel naamsbekendheid en andere potentiele leden opgeleverd die misschien later dit seizoen, of volgend seizoen lid kunnen worden. Er zullen eind september open trainingen worden georganiseerd waar de studenten kennis maken met de club. Mocht je nog iemand kennen met interesse voor deze trainingen, dan kun je je opgeven via sec@wmhc.nl .

De SEC wenst iedereen een sportief seizoen 2013-2014 toe!

Daan Swarts
Senioren Elftal Commissie