WMHC nieuwsbrief het krantje
van de sponsorcommissie
Intersport Winners krijgt Adidas store

De hockey specialist van Gelderland, Intersport Winners, krijgt medio juli een shop in shop van Adidas. Als één van de weinige geselecteerde dealers, biedt Intersport Winners de aller nieuwste collectie hockey sticks, schoenen, bescherming en accessoires van dit top merk aan. Tevens zal WMHC en Intersport Winners aan het begin van het seizoen een dag organiseren waar alle sticks van alle merken uitgeprobeerd kunnen worden op de club onder begeleiding van hockeyprofessionals met het beste advies, voor sticks maar ook schoenen en accessoires. Zo kan je de beste keuze maken voor aanvang van het nieuwe seizoen. We zullen er een leuke dag van maken. Je hoort hier later meer over.

Het is inmiddels alweer jaren een succesvolle formule maar hier toch nog even extra aandacht voor de sponsordeal met Intersport Winners. Stop na aankoop van producten bij Winners je bonnetje in de daar voor bedoelde bus achter de kassa en 10% van het aankoopbedrag gaat naar onze club!  De laatste tijd wordt de sponsorcommissie veelvuldig door andere commissies en leden benaderd met vragen over inkoop goederen en diensten. In het belang van de club en de verhoudingen met onze sponsors die onze club WMHC sponsorgelden gunnen, willen wij iedereen vragen om zoveel mogelijk goederen en diensten bij onze sponsoren af te nemen.

Koester onze sponsors: de wederzijdse gunfactor

Ook dit jaar willen wij onze bestaande en nieuwe sponsoren bedanken voor het vertrouwen in WMHC. Zonder deze steun zouden wij onze sportieve ambities niet waar kunnen maken. Vandaag ,morgen en overmorgen. Heeft u nog iets nodig? Denk altijd eerst aan onze sponsoren!!

Namens de sponsorcommissie
Arnout Noteboom.